Pressmapp

Här samlar vi vårt senaste pressmaterial för att du som journalist enkelt ska kunna ta del av våra aktuella nyheter.

Vårt senaste pressmeddelande

  Titel Information
Lapp intar ny marknad
(PDF 252 KB )
Lapps nya produktportfölj för spårbundna transportsystem presenterades hösten 2016 på InnoTrans i Berlin, den ledande internationella mässan för transportteknik. I Sverige presenteras den nu i höst på Elmia Nordic Rail.
Miltronics servokablage till ny nivå
(PDF 664 KB )
Du kan även läsa pressmeddelandet och ladda ned högupplösta bilder här.
Ny försäljningschef på Miltronic
(PDF 127 KB )
Du kan även läsa pressmeddelandet och ladda ned högupplösta bilder här.

Kundtidningen Nyttigheter

  Nummer Innehåll
Nyttigheter nr 1 2017
(PDF 3 MB )
Nya fokusområden; robotintegration, spårbundna transportsystem, ÖLFLEX® CONNECT, givarkablage, sensorer och automation - Bolidens guldgruva i Kankberg - Intervju med Andreas Wiberg, affärsansvarig på Miltronic Systems - MiltronicAkademin; välj rätt halogenfri kabel för din installation - tävling!

Senaste kundcase

  Titel Information
Snabbare transporter under vinter-OS
(PDF 617 KB )
Världen över investeras stora summor till utveckling och utbyggnad av järnvägstransporter. Lapp presenterar nu en specialiserad tågportfölj, och en av de första stora beställningarna kom från Sydkorea.
Bolidens gruva, Kankberg
(PDF 191 KB )
Pilotprojekt för 5G i guldgruva: För 5G krävs antenner utplacerade i gruvgångarna vilket ställer stora krav på kapslingarna de placeras i. Miltronic erbjuder en bra lösning, som uppfyller skyddskraven för antennen och samtidigt ger den kylning som behövs.
Comau Racer
(PDF 252 KB )
Avancerade kablar för robotik: Med den kompakta smårobotserien Racer vill Comau komma in på tillämpningsområden utanför fordonsindustrin, men det innebär nya utmaningar i valet av kablage.
MaxLab
(PDF 249 KB )
30 km halogenfria enkelledare till MAX IV: På 30 år har MAX-laboratoriet växt fram och intar nu en tätposition inom sitt forskningsfält. MAX IV, den nya anläggningen som snart står klar, blir den modernaste synkrotronljusanläggningen i världen, och kommer att ha bäst prestanda i sitt slag.
Modig Machine Tool
(PDF 155 KB )
Modig Machine Tool väljer Miltronic som sin partner. Tillsammans bygger vi maskiner som tillverkar delar till morgondagens flygplan.

Kontakt

  Titel Information
Kontakt
(PDF 893 KB )
Kontaktuppgifter till Miltronics produktchefer, teknisk innesälj och kundservice.

Se vår presentationsfilm