Pressmapp

Här samlar vi vårt senaste pressmaterial för att du som journalist enkelt ska kunna ta del av våra aktuella nyheter.

Våra senaste pressmeddelanden

  Titel Information
Ny affärsutvecklingschef till Miltronic AB
(PDF 157 KB )
Du kan även läsa pressmeddelandet och ladda ned högupplösta bilder här.
Lapp förvärvar ledande företag inom automation och kablagetillverkning
(PDF 146 KB )
Du kan även läsa pressmeddelandet och ladda ned högupplösta bilder här.
Lapp intar ny marknad
(PDF 252 KB )
Lapps nya produktportfölj för spårbundna transportsystem presenterades hösten 2016 på InnoTrans i Berlin, den ledande internationella mässan för transportteknik. I Sverige presenteras den nu i höst på Elmia Nordic Rail.
Miltronics servokablage till ny nivå
(PDF 664 KB )
Du kan även läsa pressmeddelandet och ladda ned högupplösta bilder här.
Ny försäljningschef på Miltronic
(PDF 127 KB )
Du kan även läsa pressmeddelandet och ladda ned högupplösta bilder här.

Kundtidningen Nyttigheter

  Nummer Innehåll
Nyttigheter nr 1 2018
(PDF 3 MB )
Lapp växer i och med köpet av CEAM och Fender – Vi tittar närmare på de fem hetaste trenderna inom anslutningsteknik – MiltronicAkademin: Allt du behöver veta om CPR – Kundapplikationen tar oss till bergen i Namibia där HESS-teleskopet genomsöker universum – Produktchef Johan Eriksson berättar om vår satsning på specialprodukter för livsmedels- och dryckesindustrin – Vi tittar närmare på trender inom robotkablage – Vi besöker Bystronic Glass där färdiga släpkedjor har effektiviserat produktionsprocessen – Framtidsspaning: Är det en likströmsrevolution på gång?

Senaste kundcase

  Titel Information
På jakt efter döende stjärnor
(PDF 94 KB )
I bergen i Namibia finns HESS-teleskopet, som genomsöker universum efter gammastrålning från döende eller roterande stjärnor. Det alstrar enorma mängder data, som överförs med fiberkablar från Lapp.
Snabbare transporter under vinter-OS
(PDF 617 KB )
Världen över investeras stora summor till utveckling och utbyggnad av järnvägstransporter. Lapp presenterar nu en specialiserad tågportfölj, och en av de första stora beställningarna kom från Sydkorea.
Bolidens gruva, Kankberg
(PDF 191 KB )
Pilotprojekt för 5G i guldgruva: För 5G krävs antenner utplacerade i gruvgångarna vilket ställer stora krav på kapslingarna de placeras i. Miltronic erbjuder en bra lösning, som uppfyller skyddskraven för antennen och samtidigt ger den kylning som behövs.
Comau Racer
(PDF 252 KB )
Avancerade kablar för robotik: Med den kompakta smårobotserien Racer vill Comau komma in på tillämpningsområden utanför fordonsindustrin, men det innebär nya utmaningar i valet av kablage.
MaxLab
(PDF 249 KB )
30 km halogenfria enkelledare till MAX IV: På 30 år har MAX-laboratoriet växt fram och intar nu en tätposition inom sitt forskningsfält. MAX IV, den nya anläggningen som snart står klar, blir den modernaste synkrotronljusanläggningen i världen, och kommer att ha bäst prestanda i sitt slag.
Modig Machine Tool
(PDF 155 KB )
Modig Machine Tool väljer Miltronic som sin partner. Tillsammans bygger vi maskiner som tillverkar delar till morgondagens flygplan.

Kontakt

  Titel Information
Kontakt
(PDF 893 KB )
Kontaktuppgifter till Miltronics produktchefer, teknisk innesälj och kundservice.

Se vår presentationsfilm