Innesäljare – Teamledare i en växande grupp

I rollen som innesäljare arbetar du med att koordinera affärer, tar fram lösningar genom produktval enligt kundens behov och ger yppersta support såväl till kunder som internt. Du gör offerter och jobbar aktivt tillsammans med kunden för att hitta bästa möjliga lösning.

Du stöttar våra regionsäljare och våra kunder med teknisk support och driver affärsmöjligheter framåt. I rollen ingår att utveckla kundrelationer med befintliga och nya kunder.

Vi söker dig som är affärsman/-kvinna med ett tekniskt intresse, kombinerat med drivkraft att leda team. Du ser varje förfrågan som en möjlighet och brinner för att anta utmaningar som för dig och teamet framåt under vägen.

Förmågan att kunna läsa av och lyfta affärsmöjligheter är avgörande, och ”walk the talk” ett vinnande koncept för att tillsammans med teamet överträffa kundernas förväntningar. Du har förmåga att koordinera och brinner för att ge bästa möjliga service, lösa problem och göra affärer.

Miltronics innesäljarteam växer, och i rollen innebär också att du genom ett instruktivt och coachande ledarskap företräder gruppen. Du får alla att växa, som grupp såväl som individer.

I ditt ledarskap har du ett prestigelöst förhållningssätt som bygger och utvecklar teamet. Du ser möjligheter och värdesätter styrkan i att utveckla gruppens kompetens i enlighet med företagets utveckling. Nya idéer och en stark kommunikation i gruppen är något du främjar. Egenskaper som lyhördhet, öppenhet och ett stort engagemang är självklarheter för dig.

Du rapporterar till försäljningschef. 

Placeringsort: Nyköping

Välkommen till Miltronic – till innesäljarteamet såväl som till övriga kollegor på företaget!

Ansökan

Vi bearbetar ansökningar löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast, dock senast den 15 november 2017. Ansökan skickar du till försäljningschef David Samuelsson på david.samuelsson(at)miltronic.se.

Om Miltronic

Miltronic saluför ett av marknadens bredaste sortiment av kabel, el- och automationskomponenter. Med hög teknisk kompetens, kvalificerad rådgivning och tillgänglighet överträffar vi våra kunders förväntningar. Vi samarbetar med marknadsledande och kvalitetsmedvetna tillverkare från hela världen och utvecklar och förbättrar vårt sortiment kontinuerligt.

Miltronic är ett helägt dotterbolag till Lapp Group och är koncernens försäljningsbolag på den svenska och danska marknaden. Lapp Group är en global koncern med stor forsknings- och utvecklingsverksamhet, egen produktion och 40 säljbolag över hela världen.

Miltronics huvudkontor ligger i Nyköping där även lager och logistikcenter finns, samt vår avdelning Miltronic Systems där vi kundanpassar våra produkter. Vid produktionsanläggningen i Hultsfred spiraliseras kabel. Ett lokalkontor för den danska marknaden finns i Greve, söder om Köpenhamn. Miltronic omsätter ca 278 MSEK och har 90 anställda.