Innesäljare – Framtidens B2B-säljare

Vill du vara med och utforma rollen som framtidens B2B-säljare? Då är det dags att läsa vidare. För den här rollen krävs ett tekniskt intresse och förståelse för våra kunders utmaningar. Du besitter en stor förmåga att jobba med köpsignaler som dina kunder sänder både analogt och digitalt.

Rollen som B2B-innesäljare innebär att arbeta med en egen kundbas och i huvudsak bearbeta kunder inifrån kontoret. Kontaktvägar sker företrädesvis med moderna medier samt traditionella metoder – rollen kräver stor kreativitet i hur du angriper din försäljning.

Du ansvarar för leadskvalificering, att driva nykundsbearbetning, arbeta med befintlig kundstock samt ge support i tekniska lösningar. Du gör offerter och jobbar aktivt tillsammans med kunden för att hitta bästa möjliga lösning.

Vi söker en prestigelös, nyfiken och kreativ person. Du är redan idag säljare, med stark självkänsla, som gillar att vara ”pionjär” och forma nytt för framtiden. En säljare som vill visa snabba resultat och kunna mätas på prestation. Du har sinne för affärer och brinner för att göra dem. Dina målbilder är tydliga och drivet för utmaning stort.

Egenskaper som strukturerad, kommunikativ och självgående är ett krav. Flexibel och kreativ där du hittar nya vägar framåt är viktiga egenskaper vi söker. Du har ett tekniskt intresse och en stark förmåga att utveckla relationer.

Placeringsort: Nyköping

Välkommen till Miltronic!

Ansökan

Vi bearbetar ansökningar löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast, dock senast den 15 november 2017. Ansökan skickar du till försäljningschef David Samuelsson på david.samuelsson(at)miltronic.se.

Om Miltronic

Miltronic saluför ett av marknadens bredaste sortiment av kabel, el- och automationskomponenter. Med hög teknisk kompetens, kvalificerad rådgivning och tillgänglighet överträffar vi våra kunders förväntningar. Vi samarbetar med marknadsledande och kvalitetsmedvetna tillverkare från hela världen och utvecklar och förbättrar vårt sortiment kontinuerligt.

Miltronic är ett helägt dotterbolag till Lapp Group och är koncernens försäljningsbolag på den svenska och danska marknaden. Lapp Group är en global koncern med stor forsknings- och utvecklingsverksamhet, egen produktion och 40 säljbolag över hela världen.

Miltronics huvudkontor ligger i Nyköping där även lager och logistikcenter finns, samt vår avdelning Miltronic Systems där vi kundanpassar våra produkter. Vid produktionsanläggningen i Hultsfred spiraliseras kabel. Ett lokalkontor för den danska marknaden finns i Greve, söder om Köpenhamn. Miltronic omsätter ca 278 MSEK och har 90 anställda.