Ekonomiassistent

Miltronic söker nu en ekonomiassistent till ekonomiavdelningen i Nyköping. Tjänsten avser ett föräldravikariat på mellan 12-18 månader med start den 1 augusti 2017.

Du kommer att arbeta i ett team med fem medarbetare i en prestigelös miljö. I uppgifterna ingår ansvar för kund- och leverantörsreskontra, kreditbedömning och kravhantering. I arbetsuppgifterna ingår även avstämningar och framtagning av underlag till löpande rapporteringar i samband med bokslut och projektarbeten som till exempel genomgång av rutiner med mera. Tjänsten är ett föräldravikariat på mellan 12-18 månader med start den 1 augusti 2017.

Du är positiv, prestigelös och ansvarsfull samt analytiskt lagd och har en utvecklingsinriktad inställning till arbetet. Självklart har du god servicekänsla, samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i team. 

Lämplig bakgrund är ekonomisk utbildning på gymnasienivå inom redovisning. Du har goda datakunskaper, gärna med erfarenhet av ekonomisystem. Erfarenhet av SAP är meriterande. Du har goda kunskaper i engelska som är vårt koncernspråk.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan

Skicka din ansökan snarast, dock senast den 7 juni 2017, till maria.engdahl(at)miltronic.se.
Har du frågor kontakta Maria Engdahl på telefon 0155-777 27.

Om Miltronic

Miltronic är ett helägt dotterbolag till Lapp Group och är koncernens försäljningsbolag på den svenska och danska marknaden. Lapp Group är en global koncern med stor forsknings- och utvecklingsverksamhet, egen produktion och 39 säljbolag över hela världen.

Miltronic förenar ett av marknadens bredaste sortiment av kabel och elkomponenter med hög teknisk kompetens och kvalificerad rådgivning. Vi samarbetar med marknadsledande och kvalitetsmedvetna tillverkare från hela världen och utvecklar och förbättrar vårt sortiment kontinuerligt.

Miltronics huvudkontor ligger i Nyköping där även lager och logistikcenter finns, samt vår avdelning Miltronic Systems där vi kundanpassar våra produkter. Vid produktionsanläggningen i Hultsfred spiraliseras kabel. Ett lokalkontor för den danska marknaden finns i Greve, söder om Köpenhamn. Miltronic omsätter ca 278 MSEK och har 90 anställda.