Ekonom/controller

Miltronic söker nu en erfaren ekonom/controller till ekonomiavdelningen i Nyköping.

Vi söker en självgående ekonom/controller. Du kommer att arbeta i ett team med fem medarbetare i en prestigelös miljö. Du är en av dem som har det övergripande ansvaret för all löpande redovisning, avstämningar och olika typer av analyser/projekt samt upprättande av månads- och årsbokslut. I controllerrollen ingår analys och uppföljning av resultatenheter, kalkyler och säljstatistik. Ekonomiavdelningen sköter all redovisning för systerbolaget Fleximark AB och i tjänsten ingår samma arbetsuppgifter även för detta bolag.

Som person bidrar du till en positiv atmosfär, är flexibel och ansvarsfull. Du är analytiskt lagd med sinne för både detaljer och helhetssyn samt har en utvecklingsinriktad inställning till arbetet. Självklart har du god servicekänsla, samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i team. Lämplig bakgrund är en ekonomisk utbildning på högskolenivå. Du har några års erfarenhet av yrket och är van att arbeta i Excel. Erfarenhet av SAP är meriterande. Du har goda kunskaper i engelska som är vårt koncernspråk.

Miltronic erbjuder dig ett utvecklande arbete i ett arbetsklimat fullt av möjligheter. Välkommen med din ansökan!

Ansökan

Då tillsättandet ska ske så snart som möjligt kommer vi att göra vårt urval löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag till maria.engdahl(at)miltronic.se. Har du frågor kontakta Maria Engdahl på telefon 0155-777 27. Sista ansökningsdag 30 juni.

Om Miltronic

Miltronic är ett helägt dotterbolag till Lapp Group och är koncernens försäljningsbolag på den svenska och danska marknaden. Lapp Group är en global koncern med stor forsknings- och utvecklingsverksamhet, egen produktion och 39 säljbolag över hela världen.

Miltronic förenar ett av marknadens bredaste sortiment av kabel och elkomponenter med hög teknisk kompetens och kvalificerad rådgivning. Vi samarbetar med marknadsledande och kvalitetsmedvetna tillverkare från hela världen och utvecklar och förbättrar vårt sortiment kontinuerligt.

Miltronics huvudkontor ligger i Nyköping där även lager och logistikcenter finns, samt vår avdelning Miltronic Systems där vi kundanpassar våra produkter. Vid produktionsanläggningen i Hultsfred spiraliseras kabel. Ett lokalkontor för den danska marknaden finns i Greve, söder om Köpenhamn. Miltronic omsätter ca 278 MSEK och har 90 anställda.